Palveleva pesukonehuolto Turussa

Toimimme eri valmistajien ja maahantuojien valtuutettuna pesukonehuoltona. Suoritamme korjaustyöt, huollot ja merkkihuollot nopeasti ja luotettavasti, myös lyhyellä varoitusajalla. Pesukoneiden huollot ja korjaukset voidaan suorittaa ajanmukaisissa huoltotiloissamme Nuppulantie 41:ssä, Turussa tai asiakkaan luona sovittuna ajankohtana. Huoltomiehiltämme löytyvät yleisimmät varaosat ja -tarvikkeet myös kotikäynneillä ja korjaamme kaikki pesukoneiden yleisimmät viat kerralla kuntoon.

Teemme myös pesukoneiden korjauskustannusarviot - kartoittamme pesukoneesi kunnon ja annamme paikkaansapitävän arvion pesukoneesi korjauskustannuksista.

Voiko pyykinpesukoneen vian korjata itse?

Tutustu kotinikseihimme ja lue kodinkonekohtaiset vianetsintä- ja korjausvinkit ennen, kuin tilaat kodinkonehuollon!

Olemme TUKESin rekisteröimä sähkö- ja kylmälaiteasennuksiin & -huoltoihin keskittynyt yritys


Kylmälaitteiden ja sähkölaitteiden huolto ja korjaus vaatiivat ammattiatitoa ja TUKESin myöntämän pätevyyden. Noudatamme ympäristönsuojeluvaatimuksia ja asentajamme täyttävät kylmä- ja sähköalan pätevyysvaatimukset.

Jätä huolto- tai varaosakysely täältä

Palveleva pesukonehuolto Turussa

Kodinkoneklinikka toimii eri valmistajien ja maahantuojien valtuutettuna pesukonehuoltona. Meiltä saat korjaustyöt, huollot ja merkkihuollot nopeasti ja luotettavasti lyhyelläkin varoitusajalla. Pesukoneiden huollot ja korjaukset voidaan suorittaa joko ajanmukaisissa huoltotiloissamme Nuppulantie 41:ssä, Turussa tai asiakkaan luona sovittuna ajankohtana. Pesukoneiden yleisimmät varaosat ja -tarvikkeet kulkevat huoltomiestemme mukana myös kotikäynneillä, jolloin korjaamme pesukoneiden yleisimmät viat kerralla kuntoon.

Kysy meiltä myös kustannusarvio pesukoneesi korjauksesta. Kartoittamalla huolella pesukoneesi tämänhetkisen kunnon voimme antaa paikkansapitävän korjauskustannusarvion pesukoneestasi.

Voiko pyykinpesukoneen vian korjata itse?

Tutustu kotinikseihimme ja lue pyykinpesukoneen vianetsintä- ja korjausvinkkimme. Jos vika ei näillä selviä, ota meihin yhteyttä!

Olemme TUKESin rekisteröimä sähkö- ja kylmälaiteasennuksiin & -huoltoihin keskittynyt yritys


Sähkölaitteiden ja kylmälaitteiden huolto ja korjaus edellyttävät ammattitaitoa ja TUKESin myöntämän pätevyyden. Asentajillamme on aina kylmä- ja sähköalalla vaadittavat pätevyydet. Noudatamme myös tarkkaan ympäristönsuojeluvaatimuksia.

Jätä huolto- tai varaosakysely täältä

kodinkoneklinikka.com